HBO Informatica
Portfolio - Opleidingen
maandag, 15 september 2008 19:02

Het duurde 4 jaren die heel snel voorbij gingen. Maar het is gelukt. √Čn met een heel goed resultaat!

Getuigschrift HBO Informatica

Het eerste jaar

Het was september 2004 en ik begon aan mijn studie Informatica. In het eerste haalde ik 65 ECTS en ook mijn propedeuse. Verder maakte ik kennis met Java.

Een van de mooiste projecten ooit heb ik in mijn eerste jaar gedaan. Er moest een pinautomaat gemaakt worden. Compleet met bankserver en Interpay-protocol. Alle groepen hadden hun eigen bankserver. Het was nogal een hel om alle neuzen gelijk te krijgen. En het was dan ook niet helemaal gelukt... Maar verder waren er allemaal geweldige uitdagingen voor studenten op ons niveau.

Het tweede jaar

Tijdens het tweede jaar was ik als student-assistent actief om eerstejaars te helpen. Daar ben ik het hele jaar mee bezig geweest. Verder werd de stof uit het eerste jaar (programmeren, databases, analyse en ontwerp) verder uitgediept.

Het derde jaar

Het eerste half jaar was ik op stage bij Voogd & Voogd Diensten. Naast het toevoegen en aanpassen van functionaliteiten op het intranet heb ik het testplan opgezet voor een grote webapplicatie. Tevens heb ik de testresultaten verwerkt tot een testrapport.

Het tweede half jaar was het eerste deel van de minor Webtechnologie. Nu werd het echt interessant. Lekker met Java EE werken!

Het vierde jaar

Het laatste jaar inmiddels. Het eerste half jaar was het tweede deel van de minor Webtechnologie.

Het laatste deel was mijn afstuderen. Daar is een aparte pagina voor.

 

 

Laatst aangepast op zondag, 18 januari 2009 17:06
 

Zoeken

Geocaching

Profile for Ibiq
Website van Patrick Kik, Powered by Joomla!, designed by SiteGround web hosting and hosted by Initworks B.V.